Om mig

Min passion i livet är att syssla med kreativa saker, att skapa med händerna, att lära mig nya saker och utvecklas inom den kreativa världen. Det ger mig både glädje och lugn i själen.

Jag är certifierad lärare i Zentangle (CZT) och håller kurser på SannYoga där jag är en av 12 instruktörer/lärare alla med samma mål, att öka människors välmående och inre balans. Om du inte vet vad Zentangle är, gå in på Zentangle.com och läs mer! 

När jag målar så är det med akryl och mixed media (collage, pennor, kritor m.m) i många lager. Antingen målar jag intuitivt, jag börjar med en bakgrund med färger, streck och markeringar av olika slag, utan någon tanke på vad det ska bli. Efter hand så klarnar det och ett motiv växer fram. Eller så har jag verkligen ett budskap och då tar jag till mina "filurer" som får förmedla det, både i text och uttryck. 

Teknikerna varierar och jag tycker det är fantastiskt roligt att lära mig nya sätt att måla och kombinera dem på det vis som passar mig. Jag är inte utbildad inom konst eller måleri men har gått ett antal kurser både live och online. Det jag tagit med mig från de kurser jag valt att gå, är budskapet att det inte finns något fel sätt att måla på och det som driver mig är glädjen att måla och göra vad jag känner för. Det är otroligt befriande. Och som Pablo Picasso uttrycker det:

"The enemy of creativity is good sense"