Händelser

Åh så härligt att äntligen ha fått tillbaks inspiration att måla mina filurer igen! Jag har saknat dem men på sistone har jag ägnat all tid åt Zentangle som jag också verkligen älskar.

Rymden har alltid fascinerat mig. Det oändliga som nästan gör ont att tänka på och man blir alldeles snurrig när man inser att det inte finns någon ände, något slut. Spännande tycker jag. Här har jag gjort två försök att få till djup, ljus och skuggor och det var hur kul som helst!

Nu har jag målat klart min tavla "It's about damn time". Det kändes som en lämplig titel på denna målning eftersom det banne mig är på tiden att man tar tag i saker och bara gör. Finns inget att vänta på, livet är liksom här och nu. Dessutom ser hon rätt så beslutsam och målinriktad ut.

I fredags hade Anlo och jag invigning av vår ateljé ANTI Art. Jag är helt överväldigad över att det kom så många och förgyllde vår dag! Det blev så många härliga samtal och trevligt umgänge. Och canvasen som gästerna fick måla på blev jättefin!

Nu händer det grejer! Jag och min vän @ArtbyAnlo har skaffat en ateljé som vi flyttar in i 1 april. Känns overkligt och det ska bli så roligt! Ateljén ska heta "ANTI Art" och alla som har vägarna förbi när vi är där är förstås välkomna in att besöka oss.

jan. 30

Beslöjad

Den här tavlan började jag måla på under en workshop med Jenny Grant i oktober förra året. Den har stått till sig och inte riktigt talat till mig. I en ny workshop med Jenny för ett par veckor sedan fick jag nya krafter och insikter och målade över halva ansiktet och plötsligt hände det! Nu blev jag förälskad i uttrycket i tavlan....

Det var så roligt att i nästan två månader ställa ut mina tavlor på Mårtens Hus i Nyköping. Det kändes verkligen som att mina filurer passade in i deras hemtrevliga miljön. Ännu roligare är det förstås att resultatet blev fem sålda tavlor!

Nu ska jag äntligen få ställa ut mina filurer på Nyköpings vegetariska restaurang Mårtens Hus! Tredje gången gillt eftersom de tidigare två försöken brunnit inne på grund av Corona. Så, mellan den 1 november och 19 december hänger mina tavlor i de två rummen på nedervåningen.