Händelser

Snart är 2023 slut och jag har hållit min sista Zentanglekurs för året. Jag är så tacksam för alla elever som jag fått förmånen att utbilda i Zentangle-metoden. Det har varit otroligt roligt och lärorikt och jag kan bara konstatera att ALLA som kan skriva sitt namn kan rita tangles!

Åh så härligt att äntligen ha fått tillbaks inspiration att måla mina filurer igen! Jag har saknat dem men på sistone har jag ägnat all tid åt Zentangle som jag också verkligen älskar.

Rymden har alltid fascinerat mig. Det oändliga som nästan gör ont att tänka på och man blir alldeles snurrig när man inser att det inte finns någon ände, något slut. Spännande tycker jag. Här har jag gjort två försök att få till djup, ljus och skuggor och det var hur kul som helst!

Nu har jag målat klart min tavla "It's about damn time". Det kändes som en lämplig titel på denna målning eftersom det banne mig är på tiden att man tar tag i saker och bara gör. Finns inget att vänta på, livet är liksom här och nu. Dessutom ser hon rätt så beslutsam och målinriktad ut.

I fredags hade Anlo och jag invigning av vår ateljé ANTI Art. Jag är helt överväldigad över att det kom så många och förgyllde vår dag! Det blev så många härliga samtal och trevligt umgänge. Och canvasen som gästerna fick måla på blev jättefin!