Händelser

Nu händer det grejer! Jag och min vän @ArtbyAnlo har skaffat en ateljé som vi flyttar in i 1 april. Känns overkligt och det ska bli så roligt! Ateljén ska heta "ANTI Art" och alla som har vägarna förbi när vi är där är förstås välkomna in att besöka oss.

jan. 30

Beslöjad

Den här tavlan började jag måla på under en workshop med Jenny Grant i oktober förra året. Den har stått till sig och inte riktigt talat till mig. I en ny workshop med Jenny för ett par veckor sedan fick jag nya krafter och insikter och målade över halva ansiktet och plötsligt hände det! Nu blev jag förälskad i uttrycket i tavlan....

Det var så roligt att i nästan två månader ställa ut mina tavlor på Mårtens Hus i Nyköping. Det kändes verkligen som att mina filurer passade in i deras hemtrevliga miljön. Ännu roligare är det förstås att resultatet blev fem sålda tavlor!

Nu ska jag äntligen få ställa ut mina filurer på Nyköpings vegetariska restaurang Mårtens Hus! Tredje gången gillt eftersom de tidigare två försöken brunnit inne på grund av Corona. Så, mellan den 1 november och 19 december hänger mina tavlor i de två rummen på nedervåningen.